PNL  vrea să adune forţele tuturor parlamentarilor locali, indiferent de culoarea politică ca să facă ceva pentru sibieni. Liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan este iritat de poantele făcute de deputatul Ştirbeţ pe blogul său recent lansat.

mg 9378În timp ce noi încercăm să găsim soluţii pentru a rezolva problemele economice, chiar dacă suntem în opoziţie, constatăm cu stupoare, că în plină criză economică, unul dintre deputaţii partidului de guvernământ, face glume tocmai pe seama situaţiei extrem de grave, cea a lipsei locurilor de muncă. Considerăm îngrijorător gestul domnului deputat Cornel Ştirbeţ, care şi-a lansat pe blogul personal, anunţuri de angajare, doar de dragul de a-şi continua războiul cu edilul-şef al Sibiului. În condiţiile în care doar în municipiul Sibiu avem 4.324 de şomeri, conform AJOFM, credem că ar trebui să venim cu soluţii, nu să facem glume pe seama necazului oamenilor, susţin liberalii într-un comunicat

“Chiar dacă PNL are numai doi parlamentari de Sibiu, chiar dacă suntem în opoziţie, am dovedit că suntem interesaţi să ajutăm Sibiul. Noi l-am adus în campania electorală pe Crin Antonescu pentru a se întâlni cu oamenii de afaceri din Sibiu, pentru a le afla doleanţele şi pentru a le găsi o rezolvare. Tot noi, PNL-ul am propus unirea tuturor forţelor politice, cu un proiect în premieră în România – un premier independent, Klaus Iohannis. Acum, în faţa unei realităţi îngrijorătoare, cea a creşterii şomajului, noi, liberalii sibieni încercăm să venim cu noi soluţii, pentru a-i ajuta pe alegători, indiferent dacă au votat sau nu, indiferent ce preferinţe electorale au. Pentru că acum, în criză economică, suntem datori să venim cu soluţii. Criza nu îi întreabă pe oameni cu cine au votat la alegeri, ci ne afectează pe noi toţi”, a declarat luni, deputatul Mircea Cazan, preşedinte al PNL Sibiu.

Potrivit liberalilor cel mai recent sondaj CURS arată  că 77 la sută dintre români susţin că lucrurile merg într-o direcţie greşită în România şi peste jumătate consideră că o duc mai prost sau mult mai prost, comparativ cu anul 2009.

De asemenea, majoritatea respondenţilor (64%) susţin că actuala criză economică le-a afectat veniturile gospodăriei într-o mare măsură sau în foarte mare măsură.

Cei mai mulţi respondenţi (64%) se îndoiesc de capacitatea actualului guvern de a scoate ţara din criză. În ceea ce priveşte priorităţile Guvernului, crearea de locuri de muncă şi creşterea pensiilor şi a salariilor sunt principalele probleme care ar trebui rezolvate, conform sondajului CURS. Aproape un sfert dintre cei intervievaţi (24%) consideră că nu ar trebui să plătească niciun impozit la stat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu