Razii şi descinderi în Sibiu: 25 de infractori prinși şi amenzi de peste 70.000 de lei

0 129

razieAcţiunea demarată vineri noapte a continuat şi în noaptea de de sâmbătă spre duminică între orele 22.00 şi 3.00.  Peste 300 de poliţişti şi jandarmi au efectuat 86 de acţiuni în cele 5 ore de descinderi şi investigaţii.

În cadrul planului de acţiuni „Siguranţa” s-a urmărit diminuărea fenomenului infracţional, fiind organizate şi desfăşurate în cursul acestei nopţi numai puţin de 86 de activităţi pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, infracţionalităţii stradale, cât şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. S-a acţionat în 80 zone, identificate ca fiind cu risc criminogen, fiind organizate 86 acţiuni (34 acţiuni pe linie de ordine publică, 10 acţiuni pe linie economică, 5 acţiuni pe linie de investigaţii criminale, 14 acţiuni de altă natură). Pentru derularea acţiunilor au fost angrenate 313 efective ale structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, de la nivelul judeţului Sibiu

Zeci de infracţiuni şi sute de amenzi

Rezultatele acţiunilor desfăşurate s-au materializat în constatarea a 25 infracţiuni, din care 15 constatate în flagrant, dintre acestea 6 fiind de natură economico-financiară, 5 de natură judiciară, 14 de altă natură, identificarea şi prinderea a 25 infractori, 3 dintre aceştia fiind reţinuti şi aplicarea a 241 sancţiuni contravenţionale în valoare de 71.850 lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...