spital sibiu ok webConform mărturiilor de la fața locului furtul ar fi fost plănuit de câteva persoane printre care și o femeie gravidă.

În cursul nopţii, în jurul orei 2.00, a avut loc o spargere in vestiarul Unităţii Primiri Urgenţe a spitalului. ”De aici s-au sustras bani (peste 350 de lei) şi un card bancar . Vestiarul este în permanenţă încuiat, însă se pare că hoţii au intrat pe geamul termopan pe care l-au forţat. Conducerea spitalului a sesizat organele abilitate, care au demararat o anchetă prin care sperăm ca infractorii să fie identificati”, a explicat Raluca Pușcă, purtător de cuvânt al insituției.

Poliția face cercetări

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș a explicat că în dimineaţa acestei zile, în jurul orelor 03.00, Poliţia municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că autori neidentificaţi au pătruns în vestiarul unei situat la parterul unei instituţii medicale şi au sustras sume de bani din fişetele angajaţilor. ”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că în vestiar s-a pătruns prin forţarea sistemului de închidere de  la geamul termopan şi prin forţarea uşilor fişetelor în care angajatele păstreaza bunuri personale. Cercetările sunt continuate de lucrători Biroului Investigaţii Criminale Sibiu în vederea identificării autorilor şi tragerea acestora la răspundere”, a spus Luciana Balteș.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns