“infernul” se dezlănţuie în weekend la bâlea lac către bâlea cascadăÎn mai puţin de o săptămână, la Bâlea Lac va avea loc cel mai important eveniment de freeride din ţară, Inferno.

Concursul organizat în fiecare an de Xventure România este cel mai spectaculos eveniment de acest gen din România şi reuneşte în fiecare an în jur de 50 de schiori şi snowboarderi amatori de adrenalină şi zăpadă perfectă pentru o coborâre de vis. Inferno este o alternativă pentru toţi schiorii şi snowboarderii dezamăgiţi de lipsa zăpezii din acest an şi de condiţiile precare ale infrastructurii sporturilor de iarnă din România. Din acest motiv, concursul este organizat în fiecare an pe crestele Făgăraşului, care niciodată nu au dus lipsă de zăpadă perfectă pentru schiat.

Regulile concursului sunt extrem de simple. „Toţi riderii înscrişi la start urcă la linia de plecare şi coboară în cea mai mare viteză. Câştigătorul este cel care trece primul linia de finish. Fără constrângeri, fără limite, un concurs simplu dar extraordinar de spectaculos”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

50 de lei înscrierea

Înscrierile pentru Inferno 2010 se fac prin email, la adresa info@xventure.net. Taxa de înscriere este de 50 de lei. În această sumă sunt incluse transportul cu telecabina de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac precum şi consumaţia la tradiţionalul grătar ce precede cursa.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA INFERNO 2009!

Ultima oră

Comentariul meu