Sibienii zgârciţi la donaţiile prin Banca de Alimente de la Carrefour şi Real

142

În ultimele 2 luni donaţiile de alimente neperisabile au scăzut la doar 800 de kg în această perioadă, în ambele puncte de colectare din Sibiu. Această cantitate este egală cu cea colectată în hypermarketul Carrefour în luna decembrie 2009.

Proiectul Banca de Alimente, este implementat în Sibiu de Crucea Rosie, cu sprijinul hypermarket-urilor Carrefour şi Real. Banca de Alimente reprezintă o soluţie imediată de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri foarte mici. „Proiectul presupune colectarea de alimente neperisabile în depozitele Crucii Roşii prin donaţii şi/sau sponsorizări, stocarea şi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din Sibiu şi din judeţ”, explică cei de la Crucea Roşie.

3.800 de kilograme de alimente colectate

De la începutul proiectului în Sibiu, Crucea Roşie împreună cu magazinele Carrefour şi Real au colectat aproximativ 3.800 de kg de alimente neperisabile, destinate persoanelor vulnerabile din judeţul Sibiu. În ultimele 2 luni s-a observat o scădere a donaţiilor de alimente neperisabile, colectându-se doar 800 de kg în această perioadă, în ambele puncte de colectare din Sibiu. Această cantitate este egală cu cea colectată în hypermarketul Carrefour în luna decembrie 2009.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.