triheneaÎn ultimele 2 luni donaţiile de alimente neperisabile au scăzut la doar 800 de kg în această perioadă, în ambele puncte de colectare din Sibiu. Această cantitate este egală cu cea colectată în hypermarketul Carrefour în luna decembrie 2009.

Proiectul Banca de Alimente, este implementat în Sibiu de Crucea Rosie, cu sprijinul hypermarket-urilor Carrefour şi Real. Banca de Alimente reprezintă o soluţie imediată de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri foarte mici. „Proiectul presupune colectarea de alimente neperisabile în depozitele Crucii Roşii prin donaţii şi/sau sponsorizări, stocarea şi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din Sibiu şi din judeţ”, explică cei de la Crucea Roşie.

3.800 de kilograme de alimente colectate

De la începutul proiectului în Sibiu, Crucea Roşie împreună cu magazinele Carrefour şi Real au colectat aproximativ 3.800 de kg de alimente neperisabile, destinate persoanelor vulnerabile din judeţul Sibiu. În ultimele 2 luni s-a observat o scădere a donaţiilor de alimente neperisabile, colectându-se doar 800 de kg în această perioadă, în ambele puncte de colectare din Sibiu. Această cantitate este egală cu cea colectată în hypermarketul Carrefour în luna decembrie 2009.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu