GALERIE FOTO: Zeci de pachete prin Banca de Alimente de la Crucea Roşie date la Blăjel

145

Banca de Alimente a ajuns, joi, în comuna Blăjel. 70 de familii defavorizate au primit pachete cu alimente de la voluntarii Crucii Roşii Sibiu.

Beneficiarii din Blăjel sunt familii fără venituri sau cu venituri foarte mici, care locuiesc în condiţii precare, sunt familii cu foarte mulţi copii în îngrijire, monoparentale sau cu părinţi fără loc de muncă. „Am întâlnit multe cazuri deosebite, însă prioritare în acest proiect sunt cazurile în care familiile se află în situaţii deosebit de grave, aşa cum este şi situaţia unei familii cu 3 copii din Blăjel, unde ambii soţi au handicap. Într-o situaţie disperată se află şi alte 7 familii pe care le-am întâlnit ieri, familii care trăiesc în bordeie, fără apă, curent, gaz sau alte facilităţi”, a declarat Cristina Bîzu, asistent social şi coordonator programe Crucea Roşie Sibiu.[nggallery id=525]

Câte 10 kilograme de alimente

Pentru această acţiune, voluntarii de la Crucea Roşie au pregătit pachete a câte 10 kg de alimente fiecare, pentru ca produsele să ajungă la cât mai mulţi beneficiari. Pachetele conţin alimente de bază precum ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve de carne sau peşte, conserve de legume, biscuiţi şi alte produse alimentare.  Pentru distribuţia de alimente de la Blăjel, Crucea Roşie a colaborat cu Biroul judeţean pentru romi din cadrul Prefecturii Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.