Numai puţin de 64 de chioşcuri au fost mistuite de flăcările unui incendiu izbucnit duminică dimineaţă la ora 6.07 în târgul de haine din Obor. Comercianţii au pierdut marfă de peste 300.000 de euro. Pompierii au stins incendiul în 40 de minute.

[nggallery id=526]

Marfa comercianţilor a luat foc în câteva minute. Flăcările au mistuit cu repeziciune numai puţin de 64 de chioşcuri, iar oamenii vorbesc de o pierdere de peste 1.400.000 de lei pe care nu ştiu cum o vor recupera. „O să dăm de pomană ce am mai strâns de sub cenuşă. Suntem vai de capul nostru” au spus oamenii. Câţiva au fost la un pas de a se lua la bătaie cu un angajat al administraţiei pieţelor.

VEZI VIDEO CU SCANDALUL DE DUPĂ.

Pompierii au avut parte de un incendiu violent

Pompierii de la Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au dat duminică dimineaţă de un incendiu deosebit de violent în târgul Obor. Şeful ISU a explicat că nu s-a determinat deocamdată cauza incendiului. „A fost un incendiu destul de violent din cauza materialelor combustibile şi a altor materiale găsite la faţa locului. Am intervenit cu trei autospeciale şi nu am rămas în nicio clipă fără apă. Deocamdată facem cercetări pentru determinarea cauzei exacte a incendiului” a explicat la faţa locului Cosmin Balc, inspector şef ISU Sibiu.

VEZI VIDEO PENTRU DECLARAŢIA COMPLETĂ

Primăria a vorbit în locul lui Birţ

Mirela Gligore a ieşit în faţa presei şi a explicat ce s-a întâmplat la Târgul Obor din punctul de vedere al municipalităţii, cea care administrează şi această unitate. Directorul Serviciului de Administrare a Pieţelor, Teodor Birţ a lăsat-o pe Mirela Gligore din cadrul Biroului de Presă să dea explicaţii în locul său. „Din capul locului vă spunem că normele din avizul emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost respectate în totalitate şi hidranţii stradali au fost toţi în stare de funcţionare” a spus Mirela.

VEZI VIDEO PENTRU DECLARAŢIA COMPLETĂ.


Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns