Antrenorul lui CSU Sibiu a glumit pe seama elevilor săi spunând că au uitat ce era mai important, după primele 20 de minute. Clavon vrea să menajeze mai mulţi jucători care au probleme. Oaspeții de la Mobitelco nu au trimis pe nimeni la conferința de presă.

Tehnicianul lui CSU Sibiu a venit bine dispus la conferinţa de după finalul meciului cu Clujul. Darnell Clavon a vorbit preţ de 10 minute despre partidă şi nu numai. Urmăriţi mai jos cele mai importante declaraţii.

PENTRU DECLARAŢII COMPLETE URMĂRIŢI ÎNREGISTRAREA VIDEO.

Dee despre meciul cu Clujul:

„Putem spune că pentru noi este o victorie foarte importantă. Nu a fost un meci extraordinar. După pauză cred că majoritatea jucătorilor mei şi-au lăsat creierul la vestiar. Noroc că l-au recuperat pe final de meci. Din fericire totul s-a încheiat aşa cum am sperat şi am învins. Pentru mine este foarte important ca în play off să am la dispoziţie toţi jucătorii”

Dee” despre obiectivul lui CSU

„Datoria mea este să teminăm în top 4. Toată lumea se aşteaptă să fac minuni în primul meu an aici. Oamenii ar trebui să fie mândri de echipă, mai ales că am avut un buget foarte mic şi ne-am descurcat cum am putut. Aceşti jucători muncesc din plin să câştige fiecare meci. Toţi dăm tot ce putem pentru a câştiga”.

„Dee” despre Brown

„Brown şi-a făcut un cadou frumos prin jocul etalat astăzi, mai ales în momentele dificile. A ales ca să arunce de 3 puncte când mai erau 16 secunde. Nu e bineeee, dar i-a ieşit şi m-am bucurat”

„Dee” despre relaţia cu fanii lui CSU

„Eu nu m-am certat şi nici nu m-am luptat ca să zic aşa cu fanii. Ei s-au luptat cu mine mai exact. Nu cred că e aşa de rău până la urmă. Nu sunt supărat pe ei. Şi asta face parte din atmosferă şi din jocul de baschet. Suporterii au fost la înălţime”

Dee despre starea echipei şi meciul cu Asesoft

„Sincer îmi doresc ca în play-off să am o echipă validă şi toţi jucătorii să fie apţi şi sănătoşi. Nu mă interesează aşa de tare ce vom face în ultimele partide până la play-off pentru că nu putem nici să urcăm şi nici să mai coborâm în clasament. Prefer să menajez pe cei care au diferite probleme şi sper ca şi suporterii să înţeleagă acest lucru, chiar dacă cu toţii ne dorim să învingem în meciurile care urmează, mai ales cel cu Asesoft”

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns