mallllReprezentanţii retail-ului de la ieşirea spre Braşov au semnat un contract de închiriere cu The Light pentru deschiderea unui cinematograf în 2011.

Shopping City Sibiu a încheiat un contract cu The Light Cinema pentru a deschide în cadrul Promenada Mall un complex de 6 săli de cinema pe aproximativ 2,000 mp, dotate cu echipamente digitale, având în acelaşi timp capacitatea de a proiecta filme în tehnica 3D. The Light este o companie originară din Marea Britanie care operează în România cinematografele digitale The Light Cinemas. “Suntem fericiţi să avem ca partener The Light Cinema pentru deschiderea multiplexului digital în Sibiu. Aceasta vine în completarea strategiei de întărirea prezenţei Promenada Mall, ce a debutat anul trecut cu aducerea în cadrul centrului a unor importanţi retaileri internaţionali. Acum, prin intermediul unui operator de cinema cu experienţă, adăugam o componentă vitală unui shopping mall bine structurat, crescând şi perioada de timp petrecută de vizitatori aici prin diversificarea ofertei de petrecere a timpului liber’’, a declarat Michael Gingrich, Regional Asset Manager la Argo Real Estate.

Deschidere în 2011

Deschiderea cinematografului va avea loc în primăvara lui 2011 şi face parte dintr-un proiect de modificare a zonei de acces în Promenada Mall, ale cărui lucrări sunt planificate să înceapă în această primăvară şi să fie finalizate spre sfârşitul anului. Se vor adăuga centrului comercial  noi ancore de fashion pentru care se poartă în prezent negocieri cu mai mulţi retaileri internaţionali. Aceste demersuri vin în completarea eforturilor de îmbunătăţire a mixului de chiriaşi făcute în 2009, când au deschis în cadrul centrului retaileri precum: Humanic, Orsay, Toyplex.

Reconfigurare la Mall

Încă de la deschiderea din 2006, Shopping City Sibiu a urmat un proces de îmbunătăţire, valorificând posibilităţile de extindere prin adăugarea de noi ancore în fiecare an. Modificările planificate pentru 2010 vor întregi proiectul, făcându-l să devină unul dintre cele mai mari parcuri de retail din România, cu peste 85,000 mp, atât în ceea ce priveşte dimensiunea, cât şi diversitatea magazinelor şi a serviciilor. „Odată cu deschiderea The Light Cinema locuitorii Sibiului se vor putea bucura de experienţa vizionarii celor mai noi producţii cinematografice, prin intermediul tehnologiei digitale folosite în cadrul celor şase săli care vor fi deschise cel mai târziu în primăvara 2011” se arată într-un comunicat al celor de la Shopping City Sibiu. În ianuarie 2010, DTZ Echinox a fost desemnată de către Argo Real Estate să se ocupe de serviciile de property management pentru Shopping City Suceava şi Shopping City Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns