Astra Film Festival nominalizat pentru Premiile Radio România Cultural

0 151

AFF 2009Astra Film Festival a fost nominalizat pentru Premiile Radio România Cultural 2010, la categoria „Proiecte culturale, bienale şi festivaluri”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Ceremonia de premiere se va desfăşura marţi, 23 martie, la Teatrul Odeon, începând cu ora 19.30. Alături de Astra Film Festival, pe lista nominalizărilor, la aceeaşi categorie, se regăsesc mari festivaluri ale pieţei culturale româneşti: Festivalul Internaţional “George Enescu”, TIFF şi Festivalul Internaţional al Teatrului de Animaţie “Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie”.

Cu această ocazie, Astra Film aduce Sibiul în centrul atenţiei lumii culturale din România. Mai mult, nominalizarea este o binevenită recunoaştere şi celebrare a festivalului internaţional de film de la Sibiu şi este onorantă pentru întreaga viaţă culturală sibiană, atât de bogată în evenimente.

Astra Film Festival a câştigat până acum două premii, în cadrul Galei Societăţii Civile, în 2002 şi respectiv 2007, pentru cel mai bun proiect cultural din Romania.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.