fbpx

Jandarmii sibieni îşi lansează o revistă chiar de ziua Jandarmeriei

162

vizita jandarmi sibiuPentru aniversarea zilei armei, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu, va lansa o ediţie festivă a primului număr din revista „Lex & Ordo – Jandarmeria Sibiană”.

Premergător Zilei Jandarmeriei Române şi pentru promovarea spiritului de „fair play”, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu desfăşoară în perioada 16 – 30 martie, două competiţii sportive: „Cupa Jandarmeriei la fotbal în sală” la Sibiu şi Mediaş cu echipe reprezentative ale instituţiilor locale cu care se cooperează sau se colaborează ( Prefectura Sibiu, Centrul Chinologic, Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă, Consulatul German, Spitalul Militar, Academia Forţelor Terestre Sibiu, U.M. 01473 Sibiu, Secţia Judeţeană de Informaţii Sibiu, I.J.J. Sibiu, U.M. 01606, Tribunalul Sibiu).

Ceremonie în Piaţa Mare

În data de 2 aprilie începând cu ora 11.00, se va desfăşura în Piaţa Mare din Sibiu, un ceremonial militar, prezentarea tehnicii din dotarea structurilor de ordine şi siguranţă publică, expunerea categoriilor de misiuni şi atribuţii pe care le exercită Jandarmeria Română. Cu sprijinul Primăriei Mun. Mediaş, în data de 1 aprilie începând cu ora 11.00, în piaţa Corneliu Coposu, va avea loc un ceremonial militar, prezentarea tehnicii din dotarea structurilor de ordine şi siguranţă publică, exerciţii demonstrative şi expunerea categoriilor de misiuni şi atribuţii pe care le exercită Jandarmeria Română.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.