VIDEO/FOTO:Dan Claudiu Buzdugan

pasaj
pasaj

Tencuiala pasajului de lângă magazinul Dumbrava a început să cadă.Pasajul prin care zeci de oameni trec zilnic dă semene de oboseală din cauza crăpăturilor şi a tencuielii care a început să cadă.Principalele cauze sunt vibraţiile provenite de la autoturismele care trec pe deasupra  dar şi din cauza lucrărilor proaste de întreţinere.Aproximativ un metru pătrat de tencuială a căzut de pe tavan putând să rănească pe trecători dar din fericire nimeni nu era în apropiere în acel moment.

Întrebată dacă îi este frică să mai traverseze pasajul, o femeie care era împreună cu copilul ei de trei ani a declarat:“Binenţeles că îmi este frică să mai trec, nu mă gândesc la mine ci la copilul meu pe care ar putea să cadă bucăţi de tencuială rănindu-l.Prefer să pierd cinci minute căutând alt loc prin care să trec în siguranţă”.

Pasajul a mai suferit operaţii de reparaţie la tencuială dar problema tot nu a fost rezolvată.Totul poate fi rezolvat prin montarea unei plase speciale care ar împiedica bucăţile de tencuială să mai cadă pe trecători.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

5 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. poi mah fratilor, e normal sa se ajunga aici, atata timp cat oamenii nostrii binevoitori sa repare aceste stricaciuni produse din diverse cauze (vibratii, intemperii etc.), le fac de mantuiala, doar-doar le-or mai face si anul viitor, la fel de costisitor si bineinteles la fel de prost(daca nu mai rau). ca sa nu se mai ajunga aici trebuie analizata bine situatia de mai marii orasului, care sa ocupa de asta si luarea celei mai bune decizii pentru o reparatie trainica si de durata.ganditi, fratilor cu capul, nu cu altceva!!!