rugbyCSM Sibiu a susţinut primul meci pe teren propriu din ediţia de campionat 2010 în compania CSU Aba Iulia.

Profitând de vremea frumoasă, peste 150 de spectatori au venit să asiste la un adevărat spectacol rugbystic. Spectatorii au profitat din plin de spectacol : încercări de peste 80 de metri, acţiuni spectaculoase, atacuri ale sibienilor din aproape orice poziţie, transformări din poziţii dificile.

Singurul lucru care a lipsit a fost suspansul. În minutul 1, Giurgiu a deschis scorul pentru CSM Sibiu, eliminând orice dubiu în privinţa echipei învingătoare. Sibienii au jucat frumos, alternând jocul pe înaintare cu faze cursive pe treisefrturi. Astfel, la pauză rezultatul a fost de 33-0, sibienii reuşind să înscrie 5 încercări din care 4 transformate.

În faţă unei tinerei echipe din Albă Iulia, şi cu punctul bonus ofensiv câştigat încă de la pauză, sibienii au oferit spectacol spectatorilor din tribune şi în repriza secundă. Atacând din orice poziţie, rugbyştii de la CSM Sibiu au mai reuşit să înscrie încă 7 încercări, din care au transformat 5.

CSM Sibiu :

Butnaru, Muntean, Dragomir, Banciu, Flesariu, Manduc, Platon Troanca, Arion Claudiu, Amărie, Mitocaru, Nedelcu, Raulea, Giurgiu, Arion Ionuţ.

Rezerve : Borş, Pădureanu Dan, Tînt, Vingarzan, Crăciun Virgil, Crăciun Vasile, Horneţ

Marcatori :

încercări : Raulea 4, Mitocaru 3, Banciu, Amărie, Giurgiu, Manduc, Arion Ionuţ

transformări : Arion Claudiu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns