farmacieJaful care a fost reclamat duminică în jurul prânzului a avut loc la farmacia FarmaSib. Şi în acest caz hoţii au dezactivat sistemul de alarmă şi supraveghere.

Reclamaţia de furt din societatea comercială din Ştrand a fost înregistrată duminică în jurul orelor 12.00. Atunci Robescu Carmen a sesizat faptul că fereastra grupului sanitar al societăţii comerciale a fost dislocată. “În urma verificărilor efectuate de către echipa operativă a Biroului Investigaţii Criminale Sibiu s-a stabilit faptul că autori rămaşi neidentificaţi, au pătruns prin forţarea şi dislocarea ferestrei grupului sanitar în interiorul societăţii, de unde au sustras suma de aproximativ 7000 lei. S-a constatat că senzorii de mişcare ai sistemului de alarmă au fost aduşi în stare de neîntrebuinţare prin tăierea cablului”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. mai pe inteles, fie senzorii erau pusi aiurea fie au introdus codul si dupaia au taiat cablurile.senzorii se pun in asa fel sa acopere toata zona iar deconectarea lor nu ar putea fi posibila.iar sirena alarmei are baterie, poti sa o iei in brate si sa fugi ca tot suna.am montat si eu una la o firma.:D.fara codul de acces sunt foarte greu de oprit.sa nu mai zic ca senzorii sunt independenti, iar tu cand ai taiat unul singur deja alarma apeleaza numerele predefinite, pana ajungi la al doilea senzor deja proprietarul e anuntat. ciudata spargere:D.Sunt totusi facute cu cap alarmele, daca ati vazut vreodata vreo alarma ca palpaie atunci inseamna ca ea isi face diagnoza, vede daca totul e ok, daca lipseste un senzor suna:D. De aceea mai suna ele aiurea, diagnoza da rezultate false cateodata.Sper ca nu am fost prea greoi in exprimare