Farmacie de pe Maramureşului prădată. Hoţii au furat peste 7.000 de lei

1 176

farmacieJaful care a fost reclamat duminică în jurul prânzului a avut loc la farmacia FarmaSib. Şi în acest caz hoţii au dezactivat sistemul de alarmă şi supraveghere.

Reclamaţia de furt din societatea comercială din Ştrand a fost înregistrată duminică în jurul orelor 12.00. Atunci Robescu Carmen a sesizat faptul că fereastra grupului sanitar al societăţii comerciale a fost dislocată. “În urma verificărilor efectuate de către echipa operativă a Biroului Investigaţii Criminale Sibiu s-a stabilit faptul că autori rămaşi neidentificaţi, au pătruns prin forţarea şi dislocarea ferestrei grupului sanitar în interiorul societăţii, de unde au sustras suma de aproximativ 7000 lei. S-a constatat că senzorii de mişcare ai sistemului de alarmă au fost aduşi în stare de neîntrebuinţare prin tăierea cablului”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Dan Claudiu Buzdugan scrie

    mai pe inteles, fie senzorii erau pusi aiurea fie au introdus codul si dupaia au taiat cablurile.senzorii se pun in asa fel sa acopere toata zona iar deconectarea lor nu ar putea fi posibila.iar sirena alarmei are baterie, poti sa o iei in brate si sa fugi ca tot suna.am montat si eu una la o firma.:D.fara codul de acces sunt foarte greu de oprit.sa nu mai zic ca senzorii sunt independenti, iar tu cand ai taiat unul singur deja alarma apeleaza numerele predefinite, pana ajungi la al doilea senzor deja proprietarul e anuntat. ciudata spargere:D.Sunt totusi facute cu cap alarmele, daca ati vazut vreodata vreo alarma ca palpaie atunci inseamna ca ea isi face diagnoza, vede daca totul e ok, daca lipseste un senzor suna:D. De aceea mai suna ele aiurea, diagnoza da rezultate false cateodata.Sper ca nu am fost prea greoi in exprimare

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.