Mircea Vulc a vorbit marți după amiază despre ce înseamnă revenirea sa ca antrenor la CSU și de ce s-a luat decizia înlocuirii lui Darnell Clavon. Sibiul are probleme de lot, Smith, Calotă și Miskovic fiind accidentați înainte de meciul cu Piteștiul de sâmbătă.

Iată mai jos transcrierea în mare a coferinței de presă. Pentru Detalii complete vizionați înregistrările video.

Despre decizia înlocuirii lui Clavon:

„Am făcut o analiză și am văzut că echipa juca destul de prost, iar antrenamentele erau slabe… Am avut o discuție cu Clavon. Era clar că nu se mai putea așa. Am ajuns în această situație în care să ne temem pentru locul patru. Din păcate Dee nu a mai fost așa cum am vrut noi și a refuzat unele lucruri. Totul s-a întâmplat foarte rapid. Eu sunt împotriva schimbării antrenorului în plin sezon, dar aici este vorba de altceva. Jocul echipei era foarte slab”.

Despre plecarea si refuzul lui Dee de a ramane secund:

„Nu regret că l-am adus pe Clavon la începutul campionatului. El are și alte probleme. I-am propus să rămână ca secund cu același salariu, dar ne-a spus că vrea să plece acasă pentru că nu și-a văzut copii de mult timp. Se vedea în ultima vreme că nu mai are așa de multă poftă ca să antreneze și din păcate acum trebuia să aibă poftă pentru că de fapt acum se numără bobocii ca să spun așa. Speram că va putea ajunge un antrenor bun și poate să ajungă dacă e dispus să muncească mult pentru lucrul acesta”

vulc si burta luiDespre reacția jucătorilor la decizia revenirii sale ca antrenor:

” Nu vă ascund faptul că și câțiva băieți din echipă au venit la mine și mi-aui cerut să fiu mai aproape de echipă. Asta a fost. Sper să schimb jocul echipei. Le-am spus jucătorilor ce vreau. Vreau apărare agresivă, sper să recuperăm și din punctul pregătirii fizice și sper și vreau să jucăm mai rapid. După meciul cu Piteștiul avem timp 2 săptămâni să punem mai multe lucruri la punct. Jucătorii au reacționat foarte bine când au fost informați că eu îi voi antrena”

Despre instalarea sa ca antrenor:

” Nu înseamnă nimic revenirea mea… Înseamnă că până la sfârșitul campionatului să stau 17 meciuri să jucăm finala campionatului. Nu spun că io sunt Mafalda și pot să fac imposibilul. Încercăm să fim acolo sus. Obiectivul meu personal? 17 meciuri… Nu se pune problema să aducem pe altcineva pentru că nu avem bani. Am acceptat foarte foarte foarte greu să revin pe bancă, dar consider că echipa noastră merită mai mult și încercăm să jucăm mai bine și să câștigăm următorul meci”.

Despre revenirea lui Roberson:

”Întoarcerea lui Roberson nu are nicio legătură cu instalarea mea ca antrenor. Știu că au apărut tot felul de speculații…. Povești… El este jucătorul nostru și ne-am gândit să îl aducem înapoi tocmai pentru că Clavon ne spunea că jucătorii sunt foarte obosiți și în play-off este necesar să avem mai mulți jucători la dispoziție. Eu am vrut să revină, dar DEE nu a vrut. Discutăm de 2 săptămâni”

Despre reacția fanilor lui CSU Sibiu

”Nu știu cum o să fiu primit de public. Unora le place de mine, alții mă înjură. Asta este.. Eu cred că nu au motive să mă înjure pentru că eu cred că am făcut ceva pentru echipa asta. Sigur că sunt anumiți oameni cărora nu le place că mă întorc”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns