ebaOrganizaţia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal Sibiu, împreună cu Europarlamentarul Elena Băsescu, organizează anul acesta o campanie socială cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti.

Tinerii PDL-işti au anunţat miercuri că vor ajunge în casele celor care au cerut sprijinul Organizaţiei Judeţene PD-L Sibiu. De asemenea, pe data de 1 aprilie 2010, se vor organiza acţiuni pentru copiii din mai multe grădiniţe din Sibiu, care au contribuit cu desene şi ornamente de Paşti, ce au fost expuse în sediul PD-L de pe Nicolae Bălcescu. „Cu sprijinul Europarlamentarului Elena Băsescu, aceştia vor primi jucarii, baloane, dulciuri şi o zi plină de distracţie în compania tinerilor din PD-L. Iepuraşul nostru a cules cele mai impresionante poveşti de familie, iar pe data de 1 aprilie este pregătit să intre cu bucurie în casele sibienilor aducând multe cadouri copiilor”, au declarat reprezentaţii organizaţiei PD-L Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

8 Commentarii

Lasă un răspuns

 1. da, o sa iau remarca ta pe post de gluma zilei…..eba intr-adevar are o imagine foarte buna in randul oameniilor lipsiti de cultura (daca te simti e problema ta), cat despre gradul de saracie la care ne-a adus guvernarea pd-l din ultimii doi ani nu are rost sa mai comentez, este cat se poate de clar.

  1. nu conteaza imaginea ca e buna sau rea tot imagine este…dar ceea ce cred ca tu nu stii sau nu vrei sa iti mai aduci aminte este ca nu din cauza guvernarii PD-L suntem in stadiul asta ci din cauza risipei de bani care a facut-o PSD cand era la guvernare…imbogatirile peste noapte din a cui bani crezi ca s-au facut…nu zic ca pd-l e mai bun, ca nu e, dar nici nu pot accepta ca toata vina sa fie data pe guvernarea lor si sa dau uitarii guvernarea Iliescu….

 2. nu stiu daca eba mai are nevoie de imagine…oriunde merge e si presa…si nu taicasu a adus tara in prag de faliment ci toti care gandesc ca tine…

 3. daaa…suntem foarte impresionati de faptul ca domnisoara EBA face aceste actiuni doar in scop de promovare a propriei imagini, in conditiile in care cei mai multi romani nu au ce manca de sarbatori iar o gramada de copii asteapta degeaba iepurasul pentru ca tatal dansei a adus aceasta tara in faliment.

 4. Un gest normal intr-o tara care ar trebui sa fie normal.
  Bravo ei si bravo organizatiei PDL ca nu ii uita asa usor pe cei care nu au avut sansa lor in viata.
  Felicitari!

 5. Astept tot mai multe actiuni din partea tinerilor din PD-L. Sa ii vad ca se implica pentru studenti, pentru reforma in educatie si pentru societate. Sunt singurii care pana acum mi-au aratat ca se implica constant si fac ceva cu adevarat. Restul sunt superficiali si nu reusesc sa treaca peste etapa proiectelor doar de ochii cititorilor…

 6. impresionant gestul elenei nu ma asteptam nici macar sa isi afiseze fata prin sibiu dar chiar vad ca se implica…