Bătaie între două grupuri de tineri la un chef în Mediaş

0 83

scandalPoliţia susţine că altercaţia s-a produs pe fondul consumului de alcool. Incidentul s-a petrecut în seara a celei de a doua zile de Paşte.

Luni seară poliţia municipiului Mediaş a fost sesizată cu privire la faptul că între membrii a două grupuri de tineri a avut loc un conflict, în urma căruia au rezultat si victime. „Echipajul de poliţie care s-a deplasat la locul evenimentului a stabilit faptul că cele două grupuri de tineri se aflau la petreceri diferite, în două locaţii învecinate. Pe fondul consumului de alcool a avut loc o altercaţie între un grup format din 3 tineri şi unul format din 5 tineri. Persoanele care au fost agresate au depus plângere la Poliţia Municipiului Mediaş, urmând a se prezenta la medicul legist pentru eliberarea certificatului medico-legal”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Plângere pentru violare de domiciliu

Pentru că altercaţia s-a produs în interiorul unuia dintre imobile, motiv pentru care proprietarul a depus reclamaţie pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu. Toate aceste aspecte sunt cercetate de poliţiştii din Mediaş, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale să fie stabilită şi încadrarea juridică a faptelor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.