vodafone 3g cardVodafone extinde serviciile de Internet mobil HSPA+ cu viteze de pana la 21,6 Mbps în marile oraşe ale ţării. Sibiul este şi el pe listă.

Vodafone România a anunţat marţi extinderea reţelei HSPA+, care oferă viteze de Internet mobil de până la 21,6 Mbps pentru download şi de până la 5,7 Mbps pentru upload, într-un număr de 15 noi localităţi, în plus faţă de Bucureşti. „În urmă cu 5 ani, lansăm, în premieră pe piaţă locală, serviciile 3G. Ne bucurăm să anunţăm astăzi că serviciile de Internet mobil la cele mai mari viteze, de până la 21,6 Mbps, sunt disponibile unui număr şi mai mare de clienţi Vodafone, prin extinderea reţelei HSPA+ la nivel naţional”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone România.

Abonament de 27 de euro

Vodafone România oferă cea mai extinsă acoperire pentru serviciile de broadband mobil la viteze de până 21,6 Mbps, prin tehnologia HSPA+, care cuprinde oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Sibiu, Arad, Baia-Mare, Piteşti, Oradea, Târgu-Mureş, Satu Mare, Mamaia şi Bran. Clienţii Vodafone, persoane fizice sau din segmentul de business, pot beneficia de cele mai mari viteze de date mobile disponibile pe piaţă, cu pachetul Internet Nelimitat Profesional, cu trafic iniţial lunar de 16 GB, la tariful de 26,99 Euro / luna (cu TVA). Traficul de date care depăşeşte 16 GB nu va fi taxat suplimentar, însă viteză corespunzătoare acestuia va fi de până la 128 kbps download şi 64kbps upload.

Comentariul meu

Lasă un răspuns