UPDATE VIDEO – Un sibian a murit într-un accident pe autostrada Bucureşti – Piteşti după ce a dat cu maşina într-un cal

1 118

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit în noaptea de joi spre vineri pe autostrada Bucureşti – Piteşti, după ce a dat cu maşina peste un cal şi de acolo a „plonjat” cu autovehiculul într-un  parapet metalic.

Tragicul eveneiment turiet a avut loc pe sensul de mers dinpre Piteşti către Bucureşti, iar după primele cercetări ale poliţiştilor, impactul maşinii cu calul a fost deosebit de violent în ciuda faptului că, tânărul sibian a încercat să evite în ultimul moment ciocnirea cu animalul.  De altfel un alt autoturism care sosit în zonă la distanţă de câteva secunde a încercat să evite calul întins pe stradă şi a ajuns şi el în parapet. Tânărul sibian a decedat la Spitalul din Piteşti. Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare Argeş, au încercat să îl identifice pe proprietarul calului care a dus la producerea acestui accident. „Accidentul a avut loc pe tronsonul nou de autostradă, într-o zonă unde locuiesc în apropiere mai mulţi proprietarii de cai. Şoferul de 25 de ani era student în anul I la Facultatea de Matematică, după ce absolvise deja Facultatea de Informatică în Bucureşti.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. x scrie

    Tzara de cacat. imi pare sincer rau de acest baiat care facea parte probabil din tot mai putinii tineri cu potential din aceasta tara

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.