mg 0249Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu face un apel către sibieni pentru a contribui şi sprijinii creşterea calităţii serviciilor medicale acordate pacienţilor prin direcţionarea a 2% din impozitul anual pe venit către Fundaţia Spitalului.

Fundaţia Spitalului funcţionează din luna septembrie a anului 2001 şi desfăşoară activităţi socio-medico-educative, precum şi de colectare de fonduri, şi de orice bunuri materiale, pentru susţinerea activităţii spitalului. Pe parcursul celor 8 ani de  activitate fundatia a sprijinit numeroase cazuri sociale, identificate în cadrul instituţiei, dar şi secţiile din cadrul spitalului, cu materiale sanitare, aparatură medicală, aparate de aer condiţionat, precum si cu bunuri constând în paturi, saltele şi carucioare.

Limită până în 17 aprilie

Cei care doresc să sprijine demersul instituţiei nostre pot să  completeze formularul 230 cu următoarele  date de identificare specifice fundaţiei : Fundaţia Spitalul Clinic Judetean Sibiu, codul de identificare fiscală – 14385225, contul bancar (IBAN) – RO85RNCB0227036061650001, BCR Sibiu. Formularul completat cu aceste date poate fi gasite pe fiecare secţie a spitalului, la secretariatele din cadrul policlinicilor şi poate fi descărcat şi de pe site-ul spitalului  www.scjs.ro .  Termenul limită de depunere a acestor formulare este data de 17. 05. 2010. “ Sperăm ca apelul nostru să primească un răspuns pozitiv din partea sibienilor, dar şi a personalului instituţiei. Suma strânsă la sfârşitul campaniei va fi folosită pentru imbunătăţirea condiţiilor hoteliere din spital şi pentru achiziţionarea de aparatură medicală ”, a declarat Dr. Gabriel Budescu, Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns