johannis 3 webMunicipalitatea sibiană continuă să îşi dezvolte relaţiile externe, efectuând vizite prin primarul Iohannis la diverse evenimente organizate în Regensburg şi Landshut.

În perioada 3 – 9 mai primarul Klaus Iohannis va reprezenta Sibiul la două evenimente ce vor avea loc în Germania. În perioada 3 – 7 mai, în oraşul Regensburg se va desfăşura o sesiune de prelegeri organizată de prestigiosul Südost – Institut pe tema Europei de Est. Primarul Klaus Iohannis va fi prezent în cadrul acestui eveniment cu o prezentare a Sibiului din punct de vedere al administraţiei locale şi din punct de vedere economic. În perioada 7-9 mai primarul se va deplasa în oraşul Landshut cu care Sibiul este înfrăţit din anul 2002 pentru a participa la Festivalul intitulat “Europa Fest der Städtepartnerschaften”, organizat cu ocazia Zilei Europei. În cadrul acestei manifestări fiecare oraş invitat se va prezenta, Sibiul fiind prezent cu un stand în cadrul festivalului de unde se vor distribui materiale promoţionale.“Consider că dezvoltarea şi întreţinerea acestor relaţii cu oraşe europene este foarte benefică pentru Sibiu, indiferent de domeniul pe care se axează aceasta, de la nivel de administraţie până la nivel social sau educaţional. Sibiul se bucură de o vizibilitate bună pe plan internaţional iar acest lucru ne este confirmat de numeroasele vizite dar şi invitaţii din partea acestor oraşe.” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Comentariu

  1. Sa-l “plimbe’nemtzii’pe la dulaii lor vagabonzi…poate o fi vreunul si pe acolo…asa poate VEDE si sasu’nostru cum “gestioneaza”nemtii cainii vagabonzi…!!!