TDL-ul susţine un proiect şi o expoziţie de la Liceul de Arte

3 171

afis2Organizaţia de Tineret PDL Sibiu promovează elevii Liceului de Artă Sibiu prin proiectul „Muguri de Primăvară”.

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Sibiu desfăşoară, o expoziţie de pictură, grafică şi sculptură. Vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 30 aprilie 2010, ora 12.00, în incinta Centrului Cultural “Habitus” din P-ţa Mică. Proiectul constituie un prilej de readucere în discuţie a problemelor actuale ale tinerilor talentaţi, care nu îşi permit realizarea propriei expoziţii şi care uneori renunţă să  continue din lipsă de susţinere. “Prin acest proiect, Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Sibiu continuă colaborarea cu Liceul de Arte din Sibiu, având în vedere susţinerea şi promovarea tinerilor talentaţi. Lucrările vor putea fi vizionate pe perioada a zece zile calendaristice, începând cu data de 30 aprilie 2010. Pe această cale, vă invităm să participaţi şi să susţineţi activ acest eveniment.”, au declarat reprezentaţii organizaţiei PDL Sibiu.

Lucrări vaste

În cadrul expoziţiei vor fi prezentate lucrări de pictură, grafică şi sculptură, realizate de cei mai talentaţi tineri sibieni. Ambianţa muzicală din timpul vernisajului va fi susţinută de elevii Liceului de Artă din Sibiu, întreaga prezentare având un nivel ridicat de stil, eleganţă şi rafinament. Posibilitatea de achizitionare a lucrărilor se va face începând cu data de 30 aprilie şi continuând până în data de 5 mai 2010.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. veronica scrie

    O alta initiativa foarte interesanta, ma bucura faptul ca exista persoane care sustin promovarea tinerilor talentati. Sper sa continuati cu astfel de actiuni si in viitor. Felicitari!

  2. Dede scrie

    Ma bucur sa vad ca aceasta actiune este initiata de tineri pentru tineri. Felicitari !

  3. lala scrie

    foarte frumoasa initiativa…felicitari!! observ ca pdl are si oameni de valoare!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.