luca ioan ovidiuIritiat de faptul că intervenţiile sale în faţa colegilor nu au succes consilierul local Luca Ioan Ovidiu le-a reproşat acestora că votează ca maşinile. În replică Eugen Mitea şi Wagner Raimar au sărit cu gura pe „tupeul” colegului lor.

Şedinţa de joi a Consiulului Local s-a animat spre finalul ei când, supărat pe faptul că intervenţiile sale în plenul consilului, inclusiv cea de joi legată de dezafectarea liniei electrice pentru troleibuze, sunt ignorate şi respinse pe bandă rulantă, PDL-istul Luca Ioan Ovidiu a sărit să îi critice pe aceştia. „Unii dintre noi vin aici şi votează pe bandă rulantă sau vin doar ca să ridice mâna şi să nu ia poziţie. E jenant… „ a spus acesta. Imediat, ca un „dulău” fostul viceprimar Eugen Mitea, s-a ridicat somptuos, s-a încheiat la sacou şi a i-a dat replica lui Luca. „Colegii dumneavoastră de partid din parlament votează ca roboţii. Noi ne discutăm ce avem de discutat pe marginea proiectelor în cadrul comisiilor şi ştim exact ce votăm” a spus Mitea.

FDGR-ul nu a rămas nici el dator lui Ovidiu Luca, tânărul Wagner Raimar ridicându-se şi el solemn în picioare ca să îl „urecheze” pe colegul său pentru cele spuse. „Totul se discută în comisii şi credem că treaba merge ceas. Noi suntem majoritatea în Consilul Local şi voi sunteţi în opoziţie. Sibienii ne-au acordat nouă încredere şi credem că am făcut treabă bună şi vom face şi de acum încolo ca lucrurile să meargă bine” a spus acesta, încuvinţat din priviri de colegii de la Forum.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

 1. vom vedea daca johanis va mai avea vreo sansa la viitoarele alegeri. Alianta din clubul jefuitorilor Romaniei de la ultimile alegeri, va indeparta de la conducerea orasului, mercenarii bolsevici.

 2. Trimis: 29 Apr 2010 09:49 pm Titlul subiectului:

  ——————————————————————————–

  Am participat si eu la sedinta Consiliului local Sibiu de astazi. Multumesc consilierilor PDL, in special domnului Ovidiu Luca, ce a rezumat cele transmise de noi in materialul postat mai sus.

  Votul PSD „pentru” desfiintarea troleibuzului, desi cu o zi inainte se promisese ca va vota „impotriva” ar parea ca intareste vorbele lui Seneca: „nici o robie nu-i mai rusinoasa decat cea de bunavoie”. Desi cred ca e voba de un protocol (scris sau nu) incheiat cu FDGR, deoarece vicepresedinte al Consiliului Judetean este un pesedist. Se vede ca nu conteaza interesul public ci interesele politico-economice, indiferent de locatie sau de coloratura politica.

  Nu s-a clintit vreun muschi pe princiara fata johannisiana la protestul consilierului Luca. Nu i-a raspuns nimeni, s-a votat pur si simplu. O mica victorie am obtinut, spargand monolitul sibian. Voi continua, mult mai dur, veti vedea.

  O jumatate de ora a durat sedinta Consiliului local sibian, desi au fost pe ordinea de zi peste 35 de proiecte, initiate de catre herrenwolkul de pe Cibin. Am ramas „uimit” de „eficienta” alesilor locali sibieni, simtindu-ma destul de incomod, ca fost consilier local de Medias (provincial, „incet”).

  In imaginea preluata de pe http://www.turnulsfatului.ro se gaseste Eugen Mitea, consilier local PNL. Adica acel fariseu ce declara cu putin timp in urma ca troleibuzul este cel mai ecologic mijloc de transport si sa lasam prostiile cu autobuzele „ecologice” (declaratia lui este indexata si pe forumul nostru).

  Recunosc ca sunt trist si simt, fara sa inteleg de ce, umilinta. Am participat la o piesa de teatru prost regizata. Mirosea a minciuna filogermana.

  http://forum.transira.ro/viewtopic.php?t=3934