salvareCiobanul originar din Bacău a fost „înţepat” de un sătean. La Racoviţa un bărbat a a fost bătut de faţă cu poliţistul din comună.

În data de 1 mai, la Unitatea Primiri Urgente a fost adus un pacient de 47 de ani, din Bacău, victimă unei agresiuni. „Acesta prezenţa o plagă înjunghiată  torace anterior, cu hemopneumotorax pentru care a fost necesară  intervenţia chirurgicală. În prezent, starea pacientului este stabilă, acesta rămâne internat în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie I”, a declarat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. Niculaescu Dănuţ a povestit că a fost înjunghiat de un sătean din Poiana Sibiului.

Bătut de faţă cu Poliţia

În cursul serii de 30 aprilie, la Unitatea primiri Urgente a fost adus un pacient de 46 de ani, din localitatea Racovita, victima unei agresiuni. „Barbatul a suferit o fractură frontală cu un mic hematom extradural, acesta a primit îngrijiri medicale iar starea sa este stabilă. Pacientul mai rămâne pentru câteva zile pentru tratament şi supraveghere în cadrul Secţiei Clinice Neurochirurgie” a mai spus Raluca Puşcă. Stoica Gheorghe povesteşte că a fost lovit de un vecin cu o bată în cap, în momentul în care a mers cu poliţistul din localitate să recupereze calul furat de agresor de la fratele său.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Cel care a injunghiat nu este satean din Poiana Sibiului. Este un om, zilier, care face parte dintr-o „comunitate” de „baiesi” stabilita in zona (mai exact intre Jina si Poiana Sibiului).Aceasta comunitate a migrat in acesta zona inainte de’ 89 provenind din judetul Alba. NU este vorba despre un satean, dupa cum spuneam, face parte din populatia minoritara „baiesi” care se afla „in custodia” comunei Jina.