Bătrână bătută de nepoţi la Orlat şi un bărbat agresat pentru că a stat la ocazie la Ocna

0 124

Spital sibiu OK web11Femeia a ajuns la Urgenţe după bătaia primită, la fel ca şi bărbatul care a „îndrăznit” să stea la ocazie în zona lacurilor la Ocna Sibiului.

În cursul nopţii de luni  la Unitatea Primiri Urgenţe a fost adusă o pacientă în vârstă de 70 de ani, din Orlat, victima unei agresiuni. „Pacienta prezenta fracturi costale cu pneumotorax parţial şi o contuzie pulmonară dreapta. Acesta a primit îngrijiri medicale , iar în prezent, starea sa este stabila, însă este ţinută sub supraveghere în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II-ATI”, spune Raluca Puşcă , purtător de cuvânt la spitalul Judeţean Sibiu. Femeia a povestit medicilor când a ajuns la UPU că a fost lovită de nepoţi.

Snopit de doi necunoscuţi
Tot luni, la Unitatea Primiri Urgente s-a prezentat un bărbat în varsta de 55 de ani, din Ocna Sibiului, victima unei agresiuni. „Pacientul a suferit o fractura treime proximala humerus stâng. Acesta a necesitat îngirjiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie-Traumatologie”, a mai spus Raluca Puşcă. Pacientul a povestit că sâmbătă noaptea intenţiona să ajungă la Sibiu şi în timp ce se afla la ocazie în zona lacurilor a fost bătut de doi indivizi pe care nu îi cunoaşte. Barbatul s-a prezentat abia luni la Unitatea Primiri Urgenţe.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.