eric1
Foto: Prosport

Brazilianul a marcat două goluri superbe. Poli a avut un gol anulat și 3 bare. Mediașul va juca și sezonul viitor în liga 1 grație acestei victorii.

Mediaşul a deschis scorul surprinzător la Timişoara prin Eric, după o gafă a fundaşului Cisovsky. Bănăţenii au avut un gol valabil neacordat după ce un şut al lui Contra a lovit transversala, a depăşit apoi linia porţii şi a revenit în teren. După pauză meciul a fost deschis și plăcut pentru spectatori. Mediașul a avut noroc de trei ori, când bara s-a dovedit a fi îngerul păzitor al buturilor lui Buchta. Tot Eric a dat lovitura pe final de meci. Brazilianul l-a executat pe Pantilimon de la 14 metri, cu un șut pe colțul scurt. Gazul are acum 38 de puncte și este pe locul 10 cu 38 de puncte, cu 8 mai multe decât Pandurii, echipă clasată pe locul 15, primul retrogradabil.

Gazul joacă etapa viitoare cu Alba Iulia, iar în ultima etapă a campionatului merge la Ploiești să joace cu Astra. Mediașul nu mai poate însă să retrogradeze, grație punctelor aduse de la Timișoara.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns