Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Ocna Sibiului a ajuns internat la spital din cauza unui vecin care l-a bătut din cauza unor oi.

“Am fost sâmbătă cu oile şi au trecut la vecinul, iar eu nu mi-am dat seama. Am adormit iar el a venit la mine şi a început să mă bată.Mi-a rupt patru coaste după care m-a lăsat în pace,apoi am mers la un vecin care a sunat la salvare şi poliţie”. a povestit  Simion Moldovan. Rudele omului sunt hotărâte să-l dea pe agresor în judecată convinşi că victima nu a greşit cu nimic. Reprezentanţii Poliţiei Sibiu spun că agresorul va fi judecat pentru tentativă de omor deoarece rănile bărbatului lovit sunt destul de grave.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Intre timp omul a si murit iar agresorul e bine merci acasa, fiind protejat de nebunia care brusc i-a devenit „usita” de scapare. Morala: un mucos de 26 ani cu bani poate usor calca-n picioare viata unui om simplui pentru ca „justitia” sibiana il sustine, fiind „sustinuta” si ea cu mita, logic. Mai exista insa o justitie … si fiecare va avea parte de ea in viata asta sau in alta…fiecare dupa cum crede.

    1. da oare nu va intrebati intre timp omul de ce oare chiar o murit.Oare acel om nu suferea de nimic?Era dependent de bautura si a mai umblat prin spitale mult timp.El a murit de moarte naturala si acest necaz o cazut pe acest baiat nevinovat.