VIDEO – Mircea Vulc: „Nu rămân antrenor. Petricevic e prea scump pentru Sibiu”

2 101

vulcDirectorul executiv de la CSU a mărturisit că Sibiul caută de zor un nou antrenor. Sibienii vor să aducă un tehnician autohton după rateurile cu Clavon şi Schomers.

Într-o emisiune televizată la Realitatea TV Sibiu, oficialul lui CSU Sibiu a vorbit despre problemele cu care se confruntă gruparea sibiană. Vulc a spus că se doreşte un tehnician român pe viitor, că CSU nu are bani ca să înceapă în siguranţă un nou sezon din toamnă şi că se poartă negocieri cu mai mulţi posibili viitori antrenori. „Din jucătorii străini numai lui Roberson nu i s-a propus prelungirea contractului. În rest vom decide cine vine după ce vom găsi un nou antrenor. Din păcate avem şi probleme financiare” a spus Vulc.

URMĂRIŢI ÎNTREAGA EMISIUNE MAI JOS.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. me scrie

    corect, asa este. schomers, in doua campionate, a luat echipa de la 0 si a dus-o pana pe locul 3. sincer din tara nu stiu ce antrenor poate fi adus.

  2. Contra scrie

    rateul cu schomers? rateu i capu lu’ nea’ mircea sau cine plm o scris prostia aia…daca si schomers a fost rateu atunci sa se impuste toata conducerea saaaaau cine a declarat chestia aia…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.