VIDEO: Cele mai bune scurt metraje proiectate la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu

0 89

VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan
Facultatea de Jurnalistică din Sibiu a organizat  joi 13 Mai, prima evaluarea publică a studenţilor din anul III, specializarea Jurnalism. Evenimentul a avut loc la sediul Facultăţii din strada Brutarilor, nr. 3, între orele 12:00 – 14:00.

Aproximativ 20 de studenţi din anul III Jurnalism, care au optat pentru Specializare în jurnalismul de televiziune, şi-au prezentat lucrările practice (emisiuni, minireportaje, talk-show-uri) pe care le-au realizat în cursul anului universitar 2009 – 2010, sub îndrumarea regizorului de filme documentare Gunter Czernetzky. Aceşti studenţi reprezintă şi prima promoţie a regizorului german la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu.

“Scopul proiectului este unul de iniţiere a studenţilor în viaţa activă a jurnalismului de televiziune. Aceştia au pus în practică tot ce au învăţat pe parcursul celor două semestre la disciplina “Specializare în jurnalismul de televiziune”. Realizarea materialelor finale a presupus o implicare masivă a fiecărui student, fiecare având funcţii specifice televiziunii, precum: redactor şef, regizor, prezentator, moderator, operator, editor sau  P.R.”, spune Liliana Pintile, promotor al acestui eveniment.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...