eric2Lupii medieşeni i-au întâmpinat pe “retrogradaţii” din Cetate fără concesii, Ecuaţiile lui Pustai au fost puse pe tablă de Eric, “Ronaldinho” de Mediaş, fotbalistul ce l-a rapus şi pe Sabău cu o “dublă” pe Bega.

Gazul avea trei ţinte înainte de penultima etapă: despărţire fericită de fani, securizarea poziţiei în primele 12, precum şi încasarea primei pentru îndeplinirea obiectivului.

Intâiul mitan a fost un duel de la distanţă între “artiştii” ambelor grupări. “Baggio de Ardeal”, Florin Dan, a aruncat mănuşa cu un sut de la 17 metri ce a zguduit transversala (10), iar Eric a preluat ştafeta, într-o dispută a gleznelor fine. Brazilianul medieşenilor a centrat periculos de pe stânga (14) şi a sutat pe centru dintr-o lovitură liberă (19). Dupa o mini-acalmie N. Jovanovic (34) a reluat cu capul alături, iar Liţu l-a întins serios pe vereranul G. Rotaru (37).

Eric a ieşit decisiv la rampă în minutul 40, când a deschis scorul cu un şut din 15 metri pe colţul scurt. Alba a căzut total la reluare, deşi a avut prima ocazie, prin Jovanovic (48). Eric şi-a continuat opera cu o pasă decisivă pentru Hoban (52) şi zarurile erau aruncate. Evoluţia amfitrionilor în faţa unei grupări prăbuşite total a stârnit “ole”-uri în tribune.

Gazul a făcut scor graţie aceluiaşi Oliveira, care a mai marcat încă o dată dupa ce s-a distrat cu o defensivă groggy (63), apoi i-a pus pe cap mingea de 4-0 lui Akaki (70) şi a iniţat acţiunea ce a produs cel mai categoric succes medieşean în elită, reuşita lui Dudiţa (74).

sursa: Prosport.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu