Zeci de femei au venit luni începând cu ora 12 în Piaţa Mare pentru a protesta contra deciziei luate de Guvern. Acestea sunt speriate că nu vor mai avea destui bani pentru hăinuţe,lapte praf şi medicamente.

Mămicile sunt indignate în urma deciziei luate de Guvern de a reduce indemnizaţia pentru creşterea unui nou născut.Zeci de mămici au organizat un miting bine organizat cu un obiectiv bine definit.Femeile vor ca Guvernul să nu le reducă din bani deoarece ele au lucrat şi cotizat pentru stat. Copii au fost singurii care nu au avut grija banilor jucându-se liniştiţi cu porumbeii.La protest au fost mobilizate forţele de ordine care au asigurat buna desfăşurare a manifestaţiei.

“Acum primec 1300 lei iar cu reducerea lor cred că voi ajunge la 1000.Vom fi nevoiţi să alegem între mâncare,îmbrăcăminte sau medicamente .” a declarat Popa Larisa o mămică îngrijorată

“Este imposibilă o astfel de decizie iar dacă va fi aprobată ne vom descurca foarte greu.Sunt cadru didactiv şi am salarul mic iar dacă mai îmi şi scade din el atunci nu ştiu ce voi face.” a declarat Daniela o altă mămică îngrijorată.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu