VIDEO: Tinerele mămici au protestat în Piaţa Mare şi apoi la Prefectură

0 98

Zeci de femei au venit luni începând cu ora 12 în Piaţa Mare pentru a protesta contra deciziei luate de Guvern. Acestea sunt speriate că nu vor mai avea destui bani pentru hăinuţe,lapte praf şi medicamente.

Mămicile sunt indignate în urma deciziei luate de Guvern de a reduce indemnizaţia pentru creşterea unui nou născut.Zeci de mămici au organizat un miting bine organizat cu un obiectiv bine definit.Femeile vor ca Guvernul să nu le reducă din bani deoarece ele au lucrat şi cotizat pentru stat. Copii au fost singurii care nu au avut grija banilor jucându-se liniştiţi cu porumbeii.La protest au fost mobilizate forţele de ordine care au asigurat buna desfăşurare a manifestaţiei.

“Acum primec 1300 lei iar cu reducerea lor cred că voi ajunge la 1000.Vom fi nevoiţi să alegem între mâncare,îmbrăcăminte sau medicamente .” a declarat Popa Larisa o mămică îngrijorată

“Este imposibilă o astfel de decizie iar dacă va fi aprobată ne vom descurca foarte greu.Sunt cadru didactiv şi am salarul mic iar dacă mai îmi şi scade din el atunci nu ştiu ce voi face.” a declarat Daniela o altă mămică îngrijorată.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.