75 de persoane de etnie romă selectate pentru angajare

1 108

bursa romi1Acestea au fost prezente la Bursa Locurilor de Muncă pentru persoane de etnie romă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu concomitent în 4 locații din județ, respectiv la Sibiu, Mediaş, Avrig şi Agnita.

Cele 175 persoane participante  (din care 128 de etnie romă) au avut de ales dintr-un număr de 80 locuri de muncă puse la dispoziţie de către 14 agenţi economici. Dintre persoanele intervievate 75 (din care 43 de etnie romă) au fost selectate în vederea încadrării pe locuri de muncă precum muncitori necalificați în diverse domenii (marochinărie, confecţii, construcţii), lăcătuș mecanic, vopsitor, dulgher, urmând a fi angajate după susţinerea unui interviu sau a unei probe de lucru la sediul angajatorului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. fellix scrie

    Interesant emersul „jurnalistic” de a copia o poza de la un eveniment similar. Totusi se pare ca pe langa stergerea stangace a detaliilor ce puteau trada fapta, nu a mai facut nimic. Nici macar nu a citit sloganul de pe tricoul ‘somerului’, mesaj care face poza demna de un site umoristic.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.