Bărbat de 75 de ani dispărut de acasă din Tălmaciu

123

barbatÎn data de 19 mai, M. Elena, domiciliată în localitatea Tălmaciu, a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la faptul că soţul ei, Marin Ioan, în vârstă de 75 de ani, a plecat de la domiciliu în data de 21 aprilie, fără a mai reveni.

Din verificările şi investigaţiile efectuate s-a stabilit faptul că  în urma unei discuţii contradictorii cu soţia bărbatul a plecat de la domiciu fără să spună nimic, acesta având obiceiul să plece de acasă, dar întotdeauna se întorcea după aproximativ 1-2 săptămâni. Marin Ioan a plecat de la domiciliu cu bicicleta, model clasic de culoare albastră.

Semnalmente: înălţime 1.70 m, 80 kg, constituţie atletică, păr cărunt, tuns scurt, mustaţă căruntă, ochii căprui, ten alb, faţa ovală, buze subţiri.

Semne particulare : degetul arătător de la mâna stângă este flexat la 90 grade, la piciorul drept are toate degetele amputate în urma unei degerături.

În mometul plecării era îmbrăcat cu geacă de fâş de culoare maro, pantaloni de catifea de culoare albastră, pe cap purta şapcă de blană de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.