Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii în Sub Arini alături de Gabi Szabo și Rică Răducanu

225

Arenele de Joacă, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, are loc anul acesta şi în Sibiu. Evenimentul se desfăşoară pe 1 iunie, în Parcul Sub Arini, între orele 10:00 şi 20:00.

Proiectul este realizat de asociaţia Sport pentru Viaţă, înfiinţată de campioana olimpică Gabriela Szabo, alături de Primăria Municipiului Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Evenimentul include numeroase activităţi sportive pentru părinţi şi copii: baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masă, gimnastică, competiţii de atletism. De asemenea, vor fi  organizate şi ateliere de TSA şi de escaladă pe panou. Cei mici vor primi premii şi vor putea să participe la tombole. Pe tot parcursul zilei, copii talentanţi din Sibiu vor fi prezenţi pe scena evenimentului, pentru momente artistice şi sportive.

Vedete la Sibiu

La eveniment participă în mod activ campioni olimpici şi mondiali, care îi vor învăţa pe copii să facă sport. Vor fi prezenţi: Gabriela Szabo (campioană mondială la atletism), Monica Roşu (campioană mondială la gimnastică), Diana Oprea (campioană mondială la fitness), Mihai Covaliu (campion olimpic la scrimă) şi Rică Răducanu (fost portar al FC Rapid).

„Ne bucurăm foarte mult să organizăm Arenele de Joacă şi la Sibiu”, a declarat Gabriela Szabo, iniţiatoarea campaniei. „Sperăm ca cei mici să se bucure de ziua lor de experienţe unice şi să reuşim să le dezvoltăm obişnuiţa de a face sport cât se poate de des”, a încheiat campioana.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.