aeroport sibiu1Vicepreşedintele CJ, Constantin Şovăială a explicat la şedinţa ordinară a CJ-ului că raportul expertizei comandată în cazul problemelor de la aeroport au lămurit problema vinovatului principal.

În condiţiile în care consilierul Corneliu Bucur a cerut în mod public să se explice cine va fi tras la răspundere pentru fisurile de la aeroport, Şovăială a fost nevoit să se ridice la şedinţa ordinară de la Consiliul Judeţean şi să explice cum se vor rezolva problemele la terminalul în care instituţia a băgat alături de primărie, zeci de milioane de euro. Consorţiul de firme ConA – Dafora  – Lindberg, vor trebui să repare fisurile de la terminal, în termen de 90 de zile. „Lucrările vor fi efectuate de constructorul care a făcut lucrările la terminal. Fisurile vor fi acoperite cu o răşină specială. Nu sunt probleme în privinţa siguranţei desfăşurării activităţii în terminal din cauza fisurilor. Raportul a arătat acest lucru şi tot din raportul de la Facultatea de Construcţii din Bucureşti a reieşit cine este vinovat” a spus Şovăială.

Vicele Ioan Banciu s-a ridicat şi el în picioare şi a spus că „dacă vinovatul nu respectă verdictul şi nu execută lucrările de reparaţie, desemnăm prin licitaţie alt executant şi reţinem garanţia constructorului iniţial”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu