Aproape 10.000 de lei strânși pentru grădinița 37

0 179

copiiDoamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania (Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbuergen – DWS) au organizat sâmbătă, 29 mai, o acţiune de strângere de fonduri pentru reabilitareaşi dotarea Grădiniţei nr. 37 din Sibiu.

Acestea i-au invitat pe sibieni în curtea Colegiului Brukenthal să cumpere, în scop caritabil, cafea şi prăjuturi pregătite de ele. Pentru a putea strânge cât mai mulţi bani acţiunea a avut şi o tombolă pentru participanţi cu articole donate de membrii ai Clubului Oamenilor de Afaceri.

Datorită deschiderii sibienilor, la acţiunea de caritate s-au strâns peste 8300 de lei. Primăria Sibiu, colectivul grădiniţiei şi organizatorii mulţumesc celor care s-au implicat în această acţiune şi care au ales să sprijine atât administraţia locală, dar mai ales pe micuţii care frecventează această unitate de învăţământ. Acţiunea a fost organizată de doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri în colaborare cu Primăria Sibiu, Colegiul Naţional Brukenthal şi Parohia Bisericii Evanghelice.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.