Concurs inedit cu roboți la Universitatea Lucian Blaga

0 142

robotiEvenimentul sub genericul “RĂZBOIUL ROBOŢILOR” este organizat şi dedicat studenţilor din echipele de roboţi ale facultăţii, vineri la prânz.

La Facultatea de Inginerie Hermann Oberth din Sibiu va avea loc un eveniment important şi spectaculos pentru mediul academic, dar şi pentru comunitatea sibiană. Evenimentul sub genericul “RĂZBOIUL ROBOŢILOR” este organizat şi dedicat studenţilor din echipele de roboţi ale facultăţii. La acest eveniment, desfăşurat vineri, 04 iunie 2010, ora 12, în holul mare al Facultăţii de Inginerie din str. Emil Cioran nr.4 sunt invitaţi studenţii Universităţii Lucian Blaga, elevii din liceele sibiene, reprezentanţi ai companiilor, mediul de afaceri.
Evenimentul va cuprinde: prezentarea echipelor şi a istoricului concursului naţional şi european de roboţi, demonstraţii cu roboţii proiectaţi şi realizaţi de cele 5 echipe de studenţi, concursuri.

Echipă de top
Echipele de roboţi din Facultatea de Inginerie au în palmares 3 titluri de campioni naţionali.
Recent, în zilele de 13-14 Mai 2010 a avut loc la Bucureşti, concursul Naţional ROBotX-2010, organizat de  Universitatea Politehnica. Acest concurs a constituit şi etapă de calificare pentru Campionatul European de Roboţi-2010. Universitatea Lucian Blaga prin Facultatea de Inginerie Hermann Oberth s-a prezentat la concurs cu cinci echipe: două de la specializarea Calculatoare, două de la specializarea Electronică Aplicată, şi una de la specializarea Electromecanică.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.