fantanaPrimăria Sibiu a achiziţionat în cursul lunii trecute două servicii care vizează buna funcţionare a dotărilor din spaţiile publice.

Primul dintre ele se referă la achiziţionarea serviciilor de întreţinere a iluminatului public în Sibiu şi a fost atribuit Filialei de Întreţinere şi Servicii Energetice „Electrica Serv” SA – Agenţia Sibiu. Aceste servicii se referă la întreţinerea şi reparaţiile întregii reţele de iluminat public de pe raza municipiului Sibiu şi se vor efectua atât în baza solicitărilor cetăţenilor din oraş cât şi în baza solicitărilor Primăriei Sibiu. Valoarea totală a contractului este 594.082 lei, iar valabilitatea sa se încheie la sfârşitul anului 2010.

Fântâni vegheate oficial

Al doilea contract de prestare servicii a fost încheiat pentru întreţinerea, reparaţia şi igienizarea fântânilor arteziene din oraş, inclusiv a cişmelelor. Firma Software Solutions SRL se obligă să presteze serviciile de întreţinere, reparaţii şi igienizare a fântânilor arteziene şi inclusiv să achiziţioneze toate materialele şi accesoriile necesare. Valoarea totală a contractului este de 33.311 lei şi este valabil până la finele anului în curs. „Funcţionarea electrică va fi asigurată de firma Electro-Con Impex SRL prin intermediul unui contract ce are ca obiect furnizarea de servicii de reparare a sistemelor electrice la fântânile arteziene şi accesorii. Acesta are o valoare de 56.695 lei şi expiră la data de 30 noiembrie 2010” a spus primarul Iohannis.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu