VIDEO: Dans inedit la zeci de metri înălţime pe hotelurile Ibis și Ramada

1 107

Trupa Xtreme Vertical a dansat Vineri 4 Iunie începând cu ora 23 la o înălţime ameţitoare. Patru băieţi au fost suspendaţi de Hotelul Ibis iar două fete au fost suspendate de Hotelul Ramada.

Sfidând gravitaţia, acrobaţii de la Xtreme dansează la înălţime unde ei îmbină dansul cu acrobaţia şi gimnastica, folosind elemente preluate din sportul extrem. Faţada clădirii şi corpurile acrobaţilor au fost  în acelaşi timp, ecran de proiecţie pentru o animaţie care susţine spectacolul. Publicul a vizionat reprezentaţia cu mare emoţie iar la final aceştia au aplaudat şi fluierat.

“Nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea, parcă nu dansează în aer ci pe pământ. Au o pregătire şi un talent ieşit din comun. Ameţesc doar când mă uit de jos în sus şi nici nu se pune problema ca vreodată să urc acolo.” a spus Elena Baciu.

“Este ceva senzaţional şi totodată ceva inedit. Mi-a plăcut foarte mult dansul lor şi sper să îi pot vedea şi la anul. Am trecut prin zonă din întâmplare şi parcă spectacolul m-a vrăjit.” a spus Radu Apostol

VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Ionut Ciolan scrie

    WOW!!! Bravo x100000000000000000000000000 😐

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.