Gaz Metan merge în turneu în Ungaria. Nicun jucător nou la reunirea de luni

0 92

captura: Nova TV
captura: Nova TV

Mediaşul a avut prezenţi la reunirea de luni dimineaţă un număr de 26 de fotbalişti. Dudiţă, Lazăr şi Buzean ajung zilele viitoare la echipă. Vâtcă nu a fost la primul antrenament.

Gazul a sunat adunarea luni dimineaţă la stadionul Municipal, acolo unde antrenorul Cristi Pustai s-a reîntâlnit cu jucătorii cu care a încheiat ediţia trecută de campionat pe un onorabil loc 10 în liga 1. Doar 26 de jucători au fost la primul antrenament, Lazăr fiind învoit pentru că abia s-a căsătorit, iar Dudiţă şi Buzean, au fost învoiţi pentru încă câteva zile. Altfel la Mediaş sosesc zilele viitoare mai mulţi jucători din Spania, Franţa şi Albania în probe.

Joacă cu Debrecen

Medieşenii fac următoarele două săptămâni pregătire centralizată la stadionul echipei, după care se va merge în Ungaria pentru un cantonament în care sunt programate mai multe meciuri de pregătire. „Jucăm în 30 iunie un meci de verificare cu campioana Ungariei, după care în 3 iulie vom juca o partidă cu Honved Budapesta. Pe 4 iulie evoluăm împotriva unei echipe din Grecia, iar în 6 şi 8 iulie mai sunt programate însă două meciuri” a explicat luni antrenorul Cristi Pustai.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.