Whitesnakes începe antrenamentele cu “Bâtă”, “Chioru” şi Floarea ca antrenori

0 90

logo whitesnakesPrima întâlnire între antrenorii clubului profesionist de baschet Whitesnakes şi părinţii sau bunicilor micuţilor care vor fi iniţiaţi în tainele sportului la coş de antrenorii Cristi Crăciun, Alex Kovacs şi Dragoş Floarea, are loc miercuri la Sala Transilvania.

Clubul de baschet Whitesnakes îşi va începe activitatea în data de 1 iulie şi este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte sportive din România. Proiectul gândit de cei trei tineri antrenori are la bază metodologia de lucru a clubului Partizan Belgrad şi se întinde până în anul 2018, moment în care cei trei şi-au propus să producă cel puţin doi-trei baschetbalişti care să joace în prima ligă. Pe prim plan sunt, însă, copiii şi dezvoltarea lor armonioasă. Whitesnakes este primul club din ţară care va antrena copii de la vârsta de 5 ani. Antrenamentele se vor desfăşura în sălile de sport ale unor şcoli din municipiul Sibiu iar copiii vor avea la îndemână echipament nou, de cea mai bună calitate, mingi Spalding, panouri nou-nouţe, etc.

Debut oficial

Mâine, 16 iunie, la ora 19, antrenorii clubului de baschet se vor întâlni cu părinţii şi bunicii copiilor care s-au înscris sau doresc să se înscrie la Clubul de baschet Whitesnakes pentru a le explica pe îndelete filosofia unui club profesionist şi modul de lucru cu copiii. “Scopul este acela, ca înainte de a demara orice antrenament, să ne facem înţeleşi părinţilor asupra a ceea ce vrem, cum vrem şi mai ales de ce vrem să avem copiii lor la noi în club. Va fi ceva interesant, unic şi prea puţin folosit în România. Fără suportul şi înţelegerea părinţilor şi a învăţătorilor copiilor, nu o realizăm ce ne-am propus”, spune Dragoş Floarea, unul dintre cei trei antrenori ai clubului. Întâlnirea va avea loc în Sala Transilvania, în sectorul D.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.