UPDATE VIDEO – Braconieri cu DOUĂ căprioare împuşcate prinşI la Sălişte

237

În dimineaţa zilei de 18 iunie, în jurul orelor 6.30, în urma unei acţiuni organizate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sălişte în cooperare cu Serviciul A.E.S.P. din cadrul I.P.J. Sibiu, au fost prinşi în flagrant T. Traian, în vârstă de 53 ani, şi fiul acestuia, T. Alexandru Mihai, în vârstă de 20 ani, ambii cu domiciliul în oraşul Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu.

Cele 2 persoane au fost depistate având asupra lor, în autoturismul pe care îl foloseau, doi căpriori masculi împuşcaţi şi două arme cu glonţ, deţinute fără autorizaţie. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că cele două persoane se aflau la braconaj cinegetic pe fondul de vânătoare Amnaş al AJVPS Sibiu fără a deţine permis de vânătoare, autorizaţie de vânătoare şi aviz de port armă.

cap008Totodată, cei doi au declarat că una dintre arme a fost găsită, în urmă cu câţiva ani, la demolarea unui imobil, iar cealaltă a fost achiziţionată şi adusă în ţară din Germania în cursul anului 1996. În cauză au fost luate măsuri de confiscare a autoturismului şi a celor două arme. „Pe numele celor două persoane a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, contrabandă şi operaţiuni de import fără autorizaţie”. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale cu autorii în stare de reţinere.

VIDEO: www.adevarul.ro/locale/sibiu/

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Crowe scrie

    Asta e omul ,un monstru nu poate lasa pana nici animalelel in pace libere…..

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.