Bătăi de duminică la ţară, în Mag şi Moşna

0 118
bataie
Arhiva

Doi tineri şi un bărbat de 35 de ani au ajuns aseară la spital în turma o două altercaţii petrecute una în satul Mag şi una comuna Moşna.

Primul care a avut nevoie de îngrijiri medicale a fost Petrişor M., din Moşna, care după ce s-a încins la una dintre cârciumile din comună cu doi fraţi consăteni s-a trezit în jurul orei 22 în mijlocul unei discuţii fără soluţii amiabile. Ioan D. a fost cel care a rezolvat dilema şi i-a tras lui Petrişor M. un par peste mână. Când şi-a văzut bărbatul acasă bătut, nevasta l-a dus la spitalul din Mediaş unde i s-a pus mâna în gips şi a anunţat Poliţia. Dacă Petrişor M. stă mai mult de 60 de zile cu gipsul pe mână, consăteanul său se poate alege cu dosar penal pentru vătămare corporalăm gravă. Dacă nu, cei doi mai au speranţe de împăcare.

Tot în jurul orei 22 au fost agresaţi şi doi fraţi din Mag. Aici s-a iscat un scandal mai mare dintre un grup din sat şi unul venit din Tilişca. Poliţia a intervenit şi a constatat că Florin R.  de 20 de ani şi Alexandru R. de 15 ani au fost bătuţi crunt fără niciun motiv, dar cercetările continuă potrivit buletinului de presă al IPJ,  „în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”. Cei doi agresaţi au fost internaţi la Spitalul Judeţean Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.