fbpx

Teren sintetic modern şi Şcoală de Fotbal inaugurate sâmbătă la Şcoala 21

0 481

teren sinteticSibienii vor avea începând de sâmbătă la dispoziţie o nouă locaţie unde pot să se recreeze jucând fotbal sau tenis de picior.

Curtea şcolii Generale numărul 21, a devenit gazdă pentru unul din cele mai mari terenuri de fotbal pe suprafaţă sintetică. Arena care are 40 de metri lungime şi o lăţime de 20 de metri, beneficiază de o suprafaţă sintetică de calitate şi de instalaţie de nocturnă. „Vă invităm să participaţi la inaugurarea oficială a locaţiei. Evenimentul are loc sâmbătă 25 iunie 2010, la ora 9.00” spune Darius Mara, unul din administratorii bazei sportive. Programul bazei sportive este zilnic între orele 8.00 – 24.00. La festivitatea de inaugurare vor participa oficialităţi din partea administraţiei locale şi judeţene, precum şi sportivi de marcă ai sportului sibian.

Selecţie pentru o nouă şcoală de fotbal

Odată cu inaugurarea bazei sportive de pe strada Luptei nr 27, se lansează oficial şi Şcoala de Fotbal M&M, făcută în colaborare cu Academina Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti şi clubul FC Rapid Bucureşti. La inaugurare participă profesorul universitar doctor Ion Motroc. „În zilele de 26 şi 27 iunie 2010 se face o selecţie de copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani pentru această şcoală de fotbal. Selecţia are loc în zilele menţionate de la ora 9.00” a explicat Darius Mara.

Înscrieri se pot face la numerele de telefon 0740.336.635 şi 0743.585.268

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.