cupa sibiuluiPremii în valoare de 10.000 de lei pentru cele 32 de echipe aşteptate să se înscrie la cea de-a doua ediţie a Turneului „Cupa Sibiului la Fotbal în Sală”, eveniment care va debuta vineri 23 iulie şi se va încheia duminică 1 august.

Evenimentul se adresează echipelor de jucători amatori şi îşi propune promovarea şi dezvoltarea acestui tip de sport în Sibiu, la ediţia precedentă participând un numar de 16 echipe.

Perioada de înscrieri este cuprinsă între 1 iunie şi 16 iulie 2010, până în acest moment şi-au manifestat interesul pentru a se înscrie la turneu un număr de cincisprezece echipe. Taxa de înscriere este de 400 de lei pentru echipele de amatori (persoane fizice), respectiv de 600 de lei pentru echipele de fotbal ale companiilor sibiene. Informaţii complete despre regulamentul şi procedura de înscriere se găsesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.fotbalsibiu.ro.

Turneul va avea loc la Sala Transilvania Sibiu. Evenimentul este organizat de Expert Travel în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns