sediu dumbraviiMunicipalitatea propune reconfigurarea traficului în una dintre cele mai aglomerate intrări în Piaţa Unirii.

Este vorba de zona Dioda, situată între Calea Dumbrăvii, Bulevardul Vasile Milea şi strada Oituz. În acest sens, serviciul abilitat a elaborat un plan de trafic structurat pe sensuri unice, pentru străduţele situate în perimetrul amintit. Planşa care conţine propunerile de sensuri unice va fi afişată începând de astăzi pentru dezbatere publică pe site-ul www.sibiu.ro, la secţiunea „anunţuri publice”. Cei care doresc să facă sugestii o pot face în scris, la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, în atenţia Direcţiei Tehnice.

Oprire interzisă pe strada  Nicolae Tecu

Începând de luni, 5 iulie pe strada Nicolae Teclu vor fi montate indicatoarele ce interzic oprirea pe o parte a acestei străzi. Pe tronsonul dintre strada Târgul Fânului spre strada Săpunarilor, oprirea va fi interzisă pe partea dreaptă iar pe tronsonul situat între strada Săpunarilor şi sensul giratoriu cu Abatorului, oprirea va fi interzisă pe partea stângă. Această măsură va fi aplicată pentru fluidizarea traficului în zonă.

Crearea sensului giratoriu de pe Henri Coandă modifică traficul

Constructorul centurii a finalizat o parte din sensul giratoriu ce urmează să asigure intrarea şi ieşirea de pe centura ocolitoare pe strada Henri Coandă. Până în prezent aceste lucrări nu au afectat traficul, însă începând de luni, 5 iulie, circulaţia timp de aproximativ 10 zile se va desfăşura după cum urmează: pe banda cu sensul Compa – Ştefan cel Mare se va desfăşura în mod normal, iar în direcţia Ştefan cel Mare – Compa se va devia pe porţiunea deja amenajată a sensului giratoriu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns