Clujeanca Bianca Goga a câștigat titlul “Miss Motors România 2010”

2 1.364

biancaÎn urma concursului de frumuseţe dedicat sporturilor cu motor, “Miss Motors Romania”,   a fost desemnată câştigătoarea “Miss Motors România 2010”, clujanca, Bianca Goga. Sibianca Andreea Dumitru s-a clasat pe locul 3.

Totodată aceasta este “Ambasadoarea Siguranţei în Trafic” pentru anul 2010, titlu susţinut de către Poliţia Municipiului Sibiu. Bianca Goga este studentă în anul II la Facultatea de Drept din Cluj, are 21 de ani, 1.73 înălţime, dimensiuni 87-60-90,  este pasionată de modeling şi concursuri de miss.

“Nu mă aşteptam să câştig acest concurs, am venit la Sibiu pentru o noua experienţă .Mă bucură foarte mult acest titlu, mă va ajuta în cariera mea de model, dar şi pe plan personal.În mod deosebit mi-a placut atmosfera de la concurs, celelalte candidate cu care ne-am inţeles foarte bine, s-a simţit spiritul de echipă, am legat multe prietenii. Sper că voi reprezenta România cu succes în finala mondială “Miss Motors International” din 1-12 octombrie 2010, unde voi concura cu cel puţin 50 de candidate din lume.Am rămas cu o impresie foarte bună şi despre organizare şi mai ales despre oraşul Sbiu” a declarat câştigătoarea concursului, Bianca Goga.

missBianca a primit mai multe premii oferite de către organizatori şi parteneri: produse cosmetice, articole de lenjerie, servicii de intreţinere corporala, un weekend la Buşteni şi un contract de colaborare cu agentia de modeling, 4IMAGE.

Locul 2 merge la Brașov

Locul II a fost câştigat de către concurenta care a reprezentat oraşul Brasov, Mihaela Scheau, în vârsta de 25 de ani, care a venit special pentru acest concurs din Spania.

Mihaela Scheau are 1.82 inălţime, 93-63-93 dimensiuni şi este pasionată de călătorii, sport şi în mod deosebit de sporturile cu motor.

IMG 5191Mihaela Scheau a obţinut deasemena şi titlul de “Miss Popularitate” în urma voturilor obţinute de la utilizatorii on-line ai site-ului concursului cumulând in total 821 de voturi.

O sibiancă s-a clasat pe 3

Locul III a fost acordat sibiencei, Andreea Dumitru, 22 de ani, 1.70 inălţime, 85-60-90, îi place danseze, să se plimbe în aer liber şi să colecţioneze scoici. Andeea a obtinut deasemnea şi titlul de  “Miss Revista Glam”, un weekend la Milano,un pictorial în revista Glam şi va fi imaginea revistei un an de zile.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Corina scrie

    Nu o sa vedem niciodata la concursuri de miss fete frumoase si destepte…

  2. bi87 scrie

    Pitzi……poance

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.