ambulanta2Aceasta se angajase regulamentar în traversarea străzii în dreptul sediului BRD de pe strada pe care limita de viteză a fost coborâtă la 30 de km/h în urmă cu câteva săptămâni.

În această dimineaţă, în jurul orei 8.50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la producerea unui accident rutier în municipiul Sibiu, pe str. Semaforului. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma cercetării a stabilit faptul că accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de trecere pietonilor. „M. Constantin, în vârstă de 55 ani, domiciliat în localitatea Plosca, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe str. Semaforului din direcţia str. Vasile Milea spre Piaţa Vasile Aaron, în apropierea intersecţiei cu str. Oaşa, nu a acordat prioritate de trecere unei femei angajată regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător din dreptul S.C. BRD S.A.”, spune Adela Negoi, de la IPJ Sibiu. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, C. Marinela, în vârstă de 37 ani, domiciliată în municipiul Sibiu, judeţul Sibiu. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Internată în spital

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, acolo unde a primit de urgenţă îngrijiri medicale. „Femeia a primit ingrijiri medicale si a ramas internata in cadrul Sectiei Clinica Ortopedie -Traumatologie pentru tratament de specialitate”, spune Raluca Turcu, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

3 Commentarii

Comentariu

  1. Ba dar tot se uita in stanga si il vede, de ce pul^^* mea a fost asa proasta incat sa tot continuee sa mearga 😐 si ala saracu, se grabea si el la cursa, si noapte nu a crezut ca e nimeni a trecut, s-a speriat si a fugit, o fii avut copi acasa, saracu! PROASTA DREACU E DREPTU TAU SA TRECI DAR MACAR UITA-TE SI TU IN STANGA SI DREAPTA AMANDOI VINOVATI . a trait grasa? dar cainele?

  2. Sigur nu avea sub 30 cat trebuie, deci indicatorul e pus degeaba.
    Si apropo, e pus cam jos (in dreptul Energetic). Ar fi trebuit fi pus inainte de Soimilor!

  3. Cand se poate amenaja o trecere de pietoni pe str stefan cel mare ,de la viaduct pana la fosta cantina independenta 2 nu e nici o trecere,mai nou s–au refacut asfaltul, marcajele rutiere dar cei care au facut asta nu le–a dat prin cap sa amenajeze o trecere de pietoni,credeti ca un copil care trebuie sa traverseze strada merge pana in capatul cartierului ca sa traverseze?.Politia rutiera sa propuna amenajarea unei treceri cat mai urgent daca se doreste prevenirea unor accidente