Expertiză de la Casa de Pensii pentru 552 de persoane cu pensie de invaliditate

3 117

invalidaAngajaţii CJP Sibiu au mers din uşă în uşă la 2361 de persoane care primesc pensie de invaliditate şi au constatat că 552 nu erau acasă.

Casa Judeţeană de Pensii Sibiu, în conformitate cu cele dispuse de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale  a verificat prin deplasări în teren,  în perioada 21.06.2010 -14.07.2010, existenţa statornică la domiciliul declarat a persoanelor beneficiare de pensie de invaliditate care utilizează ca modalitate curentă de plată a pensiei, plata prin cont bancar. „Din totalul de 2361 persoane verificate la domiciliu, s-au înregistrat un număr de 552 cazuri lipsă de la domiciliu, fiind notificate pentru Comisia de expertiză un număr de 552 cazuri, dintre care au fost verificate până în prezent de  către Comisie un număr de 95 persoane”, se arată într-un comunicat la Prefecturii Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
 1. Anonim scrie

  muist papagal

 2. anonim scrie

  nu stiu unde ati cautat dar spuneti_mi ,si mie de ce inca sunt persoane care sunt asa zise pers. cu handicap si nu au nimic doar se fac si mai si lucraza ,bine mersi. Eu stiu doua cazuri de acest fel ; _unul ,ni care are pensei de boala cu drept de munca 4ore ,dar lucreaza 8 sau 12 ore pe zi . al doilea este pers. cu hadicap doar pe hartie lucreaza, si este handicap permanent.
  CEl cu pens. de boala ,lucreaza la bingo ca vanzator, in Strand, ira cel cu handicap sta in anl din Turnisor

 3. old scrie

  Ce fata are… priceless.
  Zici ca e barbat care se preface

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.