Bătută şi jefuită de un vecin la Ludoş. Bătut de amantul şi tatăl concubinei

0 126

politist trecetiO femeie de 64 de ani a fost jefuită de un vecin care i-a furat banii trimişi de copiii acesteia, aflaţi la muncă în străinătate.

În cursul zilei de ieri, la urgenţe la Spitalul Judeţean Sibiu a ajuns o femeie de 64 de ani, din Ludos, victima unei agresiuni. „Pacienta prezinta o fractura temporo-frontala stanga , o contuzie hemoragica parietala dreapta si un mic hematom extradural parietal drept,  fara indicatii operatorii. Femeia a primit ingrijiri medicale si se afla sub supraveghere si tratament de specialitate in cadrul Sectiei Clinice Neurochirurgie”, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Judeţean Sibiu. Femeia povestit ca a fost bătută de un vecin pentru bani. Acesta ştia că femeia primea bani din stăinătate de la copii şi în cursul zilei de ieri a intrat în casă peste femeie. Acesta a bătut-o şi a furat 100 de euro şi 500 de lei.

Bătut de amantul concubinei

Tot în cursul zilei de ieri, la UPU a ajuns un barbat de 35 de ani, din Casolt, victima unei agresiuni. Acesta  prezinta o fractrura la nivelul mandibulei si o fractura de arc costal, pacientul se afla sub tratament si supraveghere in cadrul Sectiei Clinice Buco-Maxilo-Faciala. Acesta povesteste ca a fost batut de amantul  si tatal concubinei cu care are trei copii, cu varste cuprinse intre 5-9 ani.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.